Közlemény

Collapse
No announcement yet.

͍zlések és pofonok ...

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    ͍zlések és pofonok ...

    Igaz talán nem itt kéne, de mivel ezt a fórumot én indítottam, gondoltam megengedhet magamnak, ,hogy ezt a hsz-t ide tegyem. Max. majd át teszik a megfelelő helyre.:-)))

    A lényeget mondom, az okok csak rám tartoznak nem kívánom magyarázni senkinek.
    Mostantól, "kicsit" kevésbé leszek aktív. Nem olvasok minden hsz.-t így akinek közvetlenül hozzám van kérdése az inkább privátban, vagy esetleg Jurácsik József (TUZI) néven megtalál a Facebookon. A profil képem ugyan az ami itt is.:-))))

    TUZI

    #2
    CZsolti, mir-mur és 8 további látogató kedvelte ezt.

    Komment


      #3
      Hy.

      A TE helyedben én is ezt tettem volna. DE nagy különbség, hogy az ember a munkahelye (megélhetése) miatt alkalmazkodik, vagy csak a szórakozása miatt. Gondolom ha a kedvenc kocsmádban ahova szórakozni jársz, kellet volna változtatnod, esetleg inkább kerestél volna egy másik kocsmát mint hogy alkalmazkodj egy olyan szokáshoz, vagy apró eltéréshez amit baromságnak tartasz, és marhára nem értesz egyet a dologgal. Ja én nincs rá értelmes magyarázat. A többi nem lényeges.
      TLF65 kedvelte ezt.

      Komment


        #4
        TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        A TE helyedben én is ezt tettem volna. DE nagy különbség, hogy az ember a munkahelye (megélhetése) miatt alkalmazkodik, vagy csak a szórakozása miatt.
        Pedig ez pont nem különbség! Nem is értem, hogy ezt hogy írhattad le. Rengeteg szabadidőt áldozunk erre a fórumra azért, hogy hasznos kis szeglete lehessen az egyébként végtelenül nagy internetnek. És nem csak mi a karbantartói. Nagyon sok tag órákig szerkesztgeti a hozzászólásait, dokumentációkat búj, hogy segíthessen másoknak. Ehelyett szórakozhatnának, vagy a saját megélhetésükkel foglalkozhatnának, de mégis inkább vacakolnak, bibelődnek valamivel mások hasznára. Azt gondolom, hogy az a minimum, hogy tiszteljük és megtiszteljük ezt a fáradozást. Azért mert nem függ tőle a megélhetésed, és mert számodra ingyen van, bármi belefér? Lehet belőle talponálló kocsmát csinálni, mert ahhoz van kedved? Szerintem nem lehet.

        Nyilván nem fog senki háromnegyedóráig készíteni egy szerelési útmutatást, ha az írása két primitív, a női nemet megalázó vicc közé fog kerülni. De ez evidens is itt mindenki számára. Nem szorul magyarázatra!




        eh, egy kicsit félreértettem a dolgot (talán megemelkedett a vérnyomásom), de mindegy, nem törlöm ki a hozzászólásomat. Nem írtam nagy hülyeséget, csak nem kapcsolódik teljesen TUZI hozzászólásához. Bocsi!
        Beagle, CZsolti és 7 további látogató kedvelte ezt.
        Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

        Komment


          #5

          Komment


            #6
            Hmmm.

            Szóval gyerekek, egy barátom szavaival élve ,Ő szokta ezt mondani ilyen esetekben. Fűrészeljük a fingot.
            Vagyis értelmetlen az egész vita/beszélgetés.
            Ti nem fogtok meggyőzni engem arról, hogy egy zárójelbe rakott K betű mekkora erkölcsi rombolást okoz, és hogy ettől egy talponálló kocsma színvonalára süllyed az egész fórum.
            Én nem foglak meggyőzni titeket , hogy emberek közt nem lehet , vagy inkább úgy mondom, nem érdemes a nap 24 órájában csak pl. a 6304-es csapágyról beszélni. De mondhatom a Pannóniát, amit elég elvakultan szeretek, de azért nem csak ebből áll az élet.

            Szívesen reagálnám le pontról pontra mindkét hsz.-et, de mivel ahogy fentebb írtam, nem látom értelmét hogy átmenne a mondani valóm, így lehet mondani, igazatok van és nem tudok alkalmazkodni, vagy csak nem akarok és keresek másik kocsmát. Ja igen rossz példa volt a kocsma (az előző hsz-emben), inkább olvasótermet kellet volna írnom.
            Azért ez a mondat elgondolkodtató!!! Vagy nem????

            ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Halkan azt azért hadd jegyezzem meg: olyan 'kocsmában' biztosan nem sokáig tartózkodom, ahol két-három hangadó 'diktálja' az általuk kiválasztott hangnemet, tekintet nélkül a többiekre, amely hangnem esetleg nem sajátja (avagy éppen csak nem komfortos) a csöndesebb többségnek.

            Komment


              #7

              Komment


                #8
                Nekem ezzel az egésszel az a problémám, hogy saját magatokkal kerültök ellentmondásba.
                Úgy emlékszem, de ha kell visszakeresem, azokat a hsz-okat,amikben arra kértek minket, a 3 fekete bárányt,hogy ezeket a jellegű hozzászólásainkat NE ÍRJUK MÁS TOPICOKBA, ezért NYISSUNK, VAGY NYITTOK TI számunka egy helyet ahol ezeket megtűritek. Ekkor készült el a "nem bírunk magunkkal" és az "Őszinte kérdések nőkről" topic.
                Azt hiszem, a legnagyobb tisztelettel, betartottuk azt,hogy mondjuk a fényezős topicokba nem kezdtünk ilyeneket írogatni,amint átment a téma ebbe az irányba, mi is átmentünk a kis topicjainkba...

                Ez így ment október-november óta. Erre,most ír valaki egy szintén "olyan"hozzászólást, a szintén én általam nyitott topicba, és egyszerűen beletiporjátok az embert a földbe. Általánosítva, egy kalap alá véve a dolgokat.
                Akkor ,hogy is van ez? Most már a saját topicjaimba sem lehet? 2 hónapja, meg megkértetek,hogy oda írjuk???? Nem furcsa ez egy kicsit? Szólhatnátok előre mindig, hogy mikor terveztek magatokban szabályokat szigorítani, vagy megváltoztatni...

                Komment


                  #9
                  Fűrészeljük...ne legyetek már olyan sarkosak.Ami elmegy az had menjen .És ne tedd máshová hiszen ide írtam .Nem Angyal?




                  Megelőztél .eggyel feljebb.

                  Komment


                    #10

                    Komment


                      #11
                      ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      aztán, mivel 'nem tágítottatok', létrejött a 'homokozó', hogy legalább a szakmai témákat 'tisztán tudjuk tartani'

                      ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      póbáltuk 'szabad játszótér' biztosításával,
                      A kérdés a következő: Miért is szűnik meg a homokozónk, szabad játszóterünk???
                      Hiszen oda írunk, nem a szakmai topicokba...

                      Nem kell többször leírnod, ApaE, már kérvényeztem a törlésemet, megyek "máshová",csak nem értem, mi okozza azt,hogy egyik percről a másikra, indoklás nélkül megszűnik a szabad játszóterünk,és már elfogadhatatlan az, ami eddig nem jó szívvel,de megengedett volt ott nekünk...

                      Komment


                        #12
                        Igazából nem tudom, hogy tényleg nem érthető-e, hogy mit szeretnénk, vagy csak belecsúszok valami provokációba azzal, hogy válaszolok.

                        Nem a 'homokozó' szűnt meg. Csak éppen a viccek egyre durvábbak, amik megjelennek itt is ott is. Mi ezektől szeretnénk megkímélni a fórumot. Azt szeretnénk (most akkor leírom, bár eddig is elég érthetően megfogalmaztuk), hogy anál/orál célozgatásokkal például téged Anna, ne provokáljanak. Ilyen vicceknek senki ne legyen a tárgya, de ne is kelljen senkinek sem olvasni őket. Semelyik témában!

                        Akkor sem, ha neked ez valakitől tetszik, de különösen akkor, ha mástól meg neked sem tetszik és szeretnéd, ha közbelépnénk. (hogy is van ez?) Ennél érthetőbben már tényleg nem tudom megfogalmazni.

                        Ezt nem tekinteném akkor sem új szabálynak, ha ilyen világosan nem lett megfogalmazva eddig. Még rengeteg ronda dolgot nem lehet csinálni, de nem gondolom, hogy erről listát kellene készítenünk.

                        Tehát, hogy világos legyen: A szexista célozgatásokat, viccelődéseket mellőzük a jövőben. Aki ezek nélkül is jól tudja magát érezni, azt szívesen látjuk, aki viszont ragaszkodik a női nemet megalázó tréfákhoz, annak nem tudunk tovább a kedvében járni. (legyen az férfi vagy akár nő)
                        Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

                        Komment


                          #13

                          Komment


                            #14
                            Sziasztok!

                            Előre bocsátom, úgy gondolom ezen a fórumon az utolsó levelemet írom.:-( Igazából nem sajnálom hogy itt is jártam, azt igen hogy ez lett a dologból. Mondjuk én nem akartam ide a "nyilvánosságra" tenni a dolgot ,de ide került.:-( Ez kinek jó, nem tudom.
                            Tehát.Továbbra sem értem (tudom már ez is gond) hogy mi volt az ami ennyire kicsapta a biztosítékot??? Mi volt az a hangnem ami ennyire lezüllesztette a topikot?
                            Általánosságokban beszéltek, hogy mert milyen fertőt okoztunk. Talán már írtam felnőtt EMBEREK olvassák, járnak ide, na és innentől nem értem a problémát. Most komolyan annyira veszélyes ez a fajta csipkelődés/szó vicc a másik felé?:-)))
                            Ha felteszek egy kissé pikáns képet mondjuk a vicc rovatba, amin a motor mellet egy lengébb öltözetű hölgy is látható, arra simán rá írja akárki, hogy EZEKET!!!! én is kipróbálnám. Csak pl. nehogy elkezdjétek keresni a képet hsz-t.
                            Szóval ez még elmegy??? Viszont ha valaki a kanál szót úgy merészeli leírni (nem én volta, de ez nem mentségem) hogy (k) anál, na ez már maga a fertő? Van erre egy szó. PRŰD, hogy ne ragozzam és ne sértsek meg senkit.

                            Anangyalka olyan amilyen, de vitathatatlan, azért csak vitt egy kis színt az egész fórumba. Talán kicsit színesebb lett, talán nem olyan komor csak a műszaki dolgok bűvöletéről szól az egész. Ez gond?

                            A másik dolog, írjátok sokakat zavar??? Kiket? Nekem nem panaszkodott senki, nem is olvastam (rajtatok kívül olyan hsz.-t) hogy na azért ezt nem kéne. Viszont érdekes megfigyelés, hogy amikor ezekért a dolgokért korholtok, azokat a hsz-eket, egy elég szűk 3-5 ember "tetszikeli" egymásnak.:-))))

                            Én inkább azt érzem, és használom a homokozó példát. Van a nagy homokozóban egy klikk akik uraljak a homokozót. Belehet jönni szabad játszani de csak úgy ahogy a klikk akarja, ha valaki mást játszana azt kikel ebrudálni. Vitathatatlan a klikk valamilyen szintű vezető szerepe (alapítás, befektette munka, stb.) DE talán kicsit nyitottabbnak kéne lenni az egészre. Biztos hogy csak az a jó, megfelelő amit ők gondolnak???

                            Áááá, nem folytatom, úgy gondolom felesleges.
                            ApaE írtad két éve megy a fórum, őszintém kívánom nem csak neked mindenkinek, még nagyon sokáig menjen is.
                            Elismerem a fórum hasznosságát, nagy szükség van rá. Én tévedtem, amikor ide találtam, és azt hittem itt egy szorosabb közösség is kialakulhat.
                            Ezzel zárom hozzászólásaim sorát. Szerintem nem értettük meg egymást és ez már így is marad. Ha valakivel élőben összefutok nagyon szívesen eszmét cserélek, talán szóban jobban megértjük egymást ,de írni nem kívánok többet.
                            Olvasni néha biztos beugrok, ha éppen olyan kedvem lesz, de azt akár külsősként is megtudom tenni. Tehát ha valamiért nektek jobb (nem félre érteni, akármi, hely, nick, mittudom én) akkor nyugodtan töröljetek, ha nem akkor na bumm maradok.

                            TUZI

                            Komment


                              #15

                              Komment

                              Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X